Ingenieurs met een hart van hout

Nee, dit is geen typo. Als je met de bevlogen ingenieurs van team Luning spreekt, ruik je het hout. Maar hoe vertaal je dat naar een duidelijk verhaal?

Luchtfietsers of wereldverbeteraars?

We mochten airhunters helpen met een social media-campagne op LinkedIN. Met hun slimme vervoersmodel willen zij bijdragen aan de verduurzaming van de transportwereld.

3D Productvideo’s

Welke mogelijkheden video biedt, is inmiddels wel duidelijk. Maar de mogelijkheden van 3D-animaties voor je producten – die zijn ongekend! Zeker als je daarmee in slechts enkele ogenblikken kan uitleggen hoe je deze gebruikt of wat de unieke voordelen zijn..

De slimmerikken van de procestechniek

Het internationaal opererende Intercontrol helpt in allerlei industrieƫn bij het verbeteren en verduurzamen van productieprocessen. MOMO doet full service de marketing van dit mooie merk.

De bloemenzusjes

Kun je online eigenlijk wel bloemen verkopen? Voor de zusjes Rose & Renee is die vraag inmiddels beantwoord. Het is duidelijk dat hun klanten niet alleen graag de winkel bezoeken.

Bootbaas Liana biedt uitkomst!

Hoe val je op tussen 27.000 professionele bezoekers en 1.100 mede-exposanten. Makkie: door de leukste schipper van Nederland op je beursstand uit te nodigen en over je merk te laten vloggen.

Momo’s promo’s voor socials

Niets is vluchtiger dan social media, dus hoe eis je daar even kort de aandacht op of zorg je dat je merk weer ‘top-of-mind’ is?

Hoe maak je duffe data duidelijk?

Of beter; hoe zet je abstracte gegevens om in hapbare brokken? Met infographics natuurlijk! Wij hielpen verschillende bedrijven bij de presentatie van hun saaie cijfers.

Spionerende robots, autonome auto’s enĀ vliegmasjiens

Grote, innovatieve merken maken gebruik van de sensoren van Lidar Sensor. Maar als niemand dat vanaf de buitenkant kan zien, hoe kan je dat dan vermarkten?

Swapfiets op de campus

Voor de College Tour van Swapfiets produceerden wij meer dan 60 prachtige reclametenten; brand recognition op elke campus.

momo maakt jouw merk sterk!

Menu